Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-4: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Λαουτάρο

Η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της Serie A, περνώντας άνετα από την έδρα της Σαλερνιτάνα με 0-4, με απίθανο σόου Λαουτάρο, που σημείωσε και τα 4 γκολ των «Νερατζούρι».

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πήρε την Ίντερ στους ώμους του και την οδήγησε σε μία πολύ άνετη επικράτηση στην έδρα της Σαλερνιτάνα με 0-4, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει και τα 4 γκολ της ομάδας του, με απίθανο «one man show» στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ίντερ ερχόταν από την εντός έδρας ήττα από την Σασουόλο (1-2), που ήταν και η πρώτη της απώλεια για φέτος και είδε νωρίτερα την Μίλαν να παίρνει το ντέρμπι με τη Λάτσιο και να την προσπερνά στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε» (vid)

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν ήταν καν βασικός, καθώς ο Ιντζάγκι επέλεξε να τον ξεκουράσει και να ξεκινήσει τον Αλέξις Σάντσες. Ο Αργεντινός πέρασε στο παιχνίδι στο 55′ και αμέσως έκανε αισθητή την εμφάνισή του, με γκολ στο 62′.

Η Σαλερνιτάνα ισοφάρισε άμεσα με τον Λεγκόσκι στο 66′, το γκολ όμως ακυρώθηκε από το VAR. Ο Μαρτίνες συνέχισε το απίθανο σόου του με γκολ στο 77′ για να κάνει το 0-2 και να καθαρίσει το διπλό για την Ίντερ.

Στο 85′ έκανε χατ-τρικ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πριν βάλει και το κερασάκι στην τούρτα στο 89′ που πήρε την πάσα από τον Κάρλος Αουγκούστο, για το τελικό 0-4.

Η Ίντερ έπιασε την Μίλαν στην κορυφή με 18 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπολόνια. Η Σαλερνιτάνα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 πόντους.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από