Εμπολι – Ίντερ 0-1: Με «κεραυνό» του Ντιμάρκο το 5 στα 5 οι Νερατζούρι

Εμπολι – Ίντερ 0-1: Με «κεραυνό» του Ντιμάρκο το 5 στα 5 οι Νερατζούρι

Η Ίντερ έκανε το 5/5 στη Serie A, παρέμεινε μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα, περνώντας από την έδρα της Έμπολι, με 0-1. Χρυσός σκόρερ με γκολάρα ο Ντιμάρκο.

Η Ίντερ συνέχισε το νικηφόρο σερί της στη Serie A, κάνοντας το 5/5, πέρασε από το «Κάρλο Καστελάνι» της Έμπολι με 0-1, χάρη σε έναν «κεραυνό» του Ντιμάρκο στο 51′ και άφησε την αντίπαλό της χωρίς πόντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ιντζάγκι δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον φετινό τίτλο στην Ιταλία και μετά την πεντάρα στο ντέρμπι με την Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε και από την Έμπολι με 0-1, με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ για φέτος με ένα φανταστικό βολ-πλανέ που κατέληξε στο «παραθυράκι» του Μπερίσα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μπραζντέικις

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Έμπολι, η οποία παραμένει χωρίς γκολ και χωρίς βαθμό, μετά από 5 αναμετρήσεις και μοιάζει το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ο Ντιμάρκο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (51′) έβαλε ένα υπέροχο γκολ μετά από απομάκρυνση της άμυνας, «καρφώνοντας» τη μπάλα στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μπερίσα.

Με αυτή τη νίκη οι «Νερατζούρι» έκαναν το απόλυτο σε 5 αγώνες και ξέφυγαν στο +3 από τη δεύτερη Μίλαν και στο +4 από την έκπληξη της φετινής Serie A, Λέτσε.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ιντζάγκι υποδέχεται τη Σασουόλο και η Έμπολι αντιμετωπίζει τη Σαλερνιτάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ