Σοκ για την Ίντερ μέσα στο Μεάτσα (1-2) – Ξέσπασε η Νάπολι (4-1)

Σοκ για την Ίντερ μέσα στο Μεάτσα (1-2) – Ξέσπασε η Νάπολι (4-1)

Η μέχρι πρότινος απόλυτη και πρωτοπόρος της Serie A, Ίντερ, ηττήθηκε 1-2 με ανατροπή από τη Σασουόλο ενώ η Νάπολι επικράτησε εύκολα με 4-1 της Ουντινέζε μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη. Πρώτη νίκη (2-0) για τη Λάτσιο στη Ρώμη.

Απόλυτο ήταν και πάει για την Ίντερ! Μετά την 4άρα στη Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική, η απίθανη Σασουόλο νίκησε μέσα στο Μεάτσα με 2-1 και τους «νερατζούρι» υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη τους απώλεια για φέτος στο πρωτάθλημα.

Η Ίντερ αυτή που προηγήθηκε στο 45+1′ όταν ο Ντάμφρις κινήθηκε στα δεξιά και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Τα πάντα ήρθαν τούμπα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 54′ ο Μπαϊράμι έκανε το σουτ από δεξιά, με τον Ζόμερ να μην αντιδρά σωστά και να έρχεται το 1-1. Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη όμως για τους γηπεδούχους αφού στο 63′ ο Μπεράρντι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Η (βαριά) φανέλα με το 9

Μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη η Νάπολι βρήκε το…. φάρμακο κόντρα στην Ουντινέζε την οποία διέλυσε με 4-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Με πέναλτι του Ζιελίνσκι στο 18′ οι πρωταθλητές έκαναν το 1-0 και στο 40′ ο Οσιμέν από ασίστ του Πολιτάνο έγραψε το 2-0. Στο 74′ ο Κβαρατσχέλια, που λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι, έκανε το 3-0 με σουτ και στο 80′ ο Σάμαρντζιτς μείωσε σε 3-1. Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ καθώς με τη σέντρα ο Σιμεόνε έκανε το 4-1 με κεφαλιά.

Τέλος, την πρώτη της εντός έδρας νίκη για φέτος πανηγύρισε η Λάτσιο που  επικράτησε με 2-0 της Τορίνο στο «Ολίμπικο». Βεσίνο στο 56′ και Ζαγκάνι στο 75′ ήταν οι σκόρερ των νικητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ