«Επέζησε» η Λάτσιο κόντρα στην Αταλάντα (3-2) – Επιστροφή στις νίκες για Φροζινόνε (2-1)

«Επέζησε» η Λάτσιο κόντρα στην Αταλάντα (3-2) – Επιστροφή στις νίκες για Φροζινόνε (2-1)

Η Αταλάντα επέστρεψε από το 2-0 αλλά η Λάτσιο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς (3-2), Επιστροφή στις νίκες για τη Φροζινόνε (2-1) η οποία ανέβηκε στην 8η θέση.

Η Λάτσιο «επέζησε» κόντρα στην Αταλάντα (3-2)και πέτυχε την τρίτη της νίκη μετά από 8 αγωνιστικές στην Serie A, ενώ η Φροζινόνε ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με την Βερόνα να «βυθίζεται» ακόμη περισσότερο (2-1).

Λάτσιο – Αταλάντα 3-2

Διαβάστε επίσης: Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας 1-2: Δεν σηκώνει κεφάλι το «κίτρινο υποβρύχιο»

Το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του Σάρρι δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, Με αυτογκόλ του Ντε Κετέλερε στο 5′ και γκολ του Καστεγιάνος στο 11′ μετά από σέντρα στου Φελίπε Άντερσον οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Η Αταλάντα έφτασε στην ισοφάριση στο 33′ με κεφαλιά του Έντερον και το 2-1 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Σέαντ Κολάσινατς να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 83′, όμως, Βετσίνο διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με τον Μαουρίτσιο Σάρρι να δέχεται την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης δύο λεπτά αργότερα.

Φροζινόνε – Βερόνα 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τη Φροζινόνε η οποία μετά από μία ήττα και δύο ισοπαλίες πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς «βυθίζοντας» την Βερόνα ακόμη περισσότερο στην βαθμολογικό πίνακα.

Στην πρώτη του συμμετοχή με την ιταλική ομάδα, ο δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεϊνιέρ έγραψε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 67′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμά τους με κεφαλιά του Σούλε. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Βερόνα ήταν να μειώσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζούριτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ