Μίλαν: Πουλά φανέλες τερματοφύλακα με το όνομα του Ζιρού

Μίλαν: Πουλά φανέλες τερματοφύλακα με το όνομα του Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού υπερασπίστηκε την εστία της Μίλαν στο ματς με την Τζένοα και ο ιταλικός σύλλογος βγάζει σε κυκλοφορία φανέλες τερματοφύλακα με το όνομά του.

Στο παιχνίδι της Μίλαν με την Τζένοα ο Ζιρού αναγκάστηκε να αγωνιστεί ως τερματοφύλακας μετά την αποβολή του Μενιάν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Γάλλος σέντερ-φορ έκλεψε την παράσταση αγωνιζόμενος σε μια ασυνήθιστη θέση για τον ίδιο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επέμβαση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Η «καλύτερη μεταγραφή» του Ολυμπιακού, ακόμη δεν έχει παίξει…

Ο ιταλικός σύλλογος μέσα από ανακοίνωσή του έκανε γνωστό το γεγονός πως θα διαθέσει φανέλες τερματοφύλακα με τυπωμένο το όνομα του Ζιρού προκειμένου να τον τιμήσει για αυτήν την απρόσμενη προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά

«Ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε μέρος της Ιστορίας της Μίλαν υπερασπιζόμενος με θάρρος την εστία της ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα των «Ροσονέρι» εναντίον της Τζένοα.
Ο σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει την απόδοσή του στην τελευταία του γραμμή άμυνας βάζοντάς τον στη λίστα των τερματοφυλάκων. Επιπλέον, οι οπαδοί μπορούν τώρα να αγοράσουν την φανέλα του τερματοφύλακα και να την προσαρμόσουν με το ‘Giroud 9’».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ