Ντε Λαουρέντις καλεί Ανσελότι στη Νάπολι

Ντε Λαουρέντις καλεί Ανσελότι στη Νάπολι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι φευγάτος από τους παρτενοπέι και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να «ψήσει» τον Κάρλο Ανσελότι να αναλάβει τα ηνία της Νάπολι.

Ένας μεγάλος κύκλος φαίνεται να κλείνει στη Νάπολι. Μετά από μια ακόμα αποτυχία στην προσπάθεια να κατακτήσει το Scudetto, η ομάδα του ιταλικού Νότου αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ διαφορετική τη νέα σεζόν.

Από τη μια ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ, παρουσιάζει… τάσεις φυγής μετά από μια και πλέον δεκαετία στη Νάπολι και από την άλλη ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, φαίνεται να το σκέφτεται και να μην παραμείνει, μια και ηχούν στα αυτιά του σειρήνες από Αγγλία μεριά (Τσέλσι).

Η τελευταία εξέλιξη έχει θορυβήσει τον πρόεδρο των παρτενοπέι που ετοιμάζει μια εντυπωσιακή κίνηση με τον Κάρλο Ανσελότι. Η Corriere dello Sport μάλιστα δημοσίευσε βίντεο με την άφιξη του 58χρονου τεχνικού στο σπίτι του προέδρου, με τις πληροφορίες να λένε πως υπάρχει προσφορά για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6,5 εκατ. ευρώ.

Αναμφίβολα αν κλείσει το σημαντικό αυτό deal, στο Σαν Πάολο έρχεται ένας προπονητής που γνωρίζει όσο λίγοι τις… συνήθειες του πρωταθλητισμού. Θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους βάσει τροπαίων, ευρωπαίους τεχνικούς και θα προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια των Ναπολιτάνων να… αποκαθηλώσουν τη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ