Οσίμεν: «Έλεγαν ότι δεν θα σημείωνα ούτε 4 γκολ στην Serie A, τώρα κρύβονται»

Οσίμεν: «Έλεγαν ότι δεν θα σημείωνα ούτε 4 γκολ στην Serie A, τώρα κρύβονται»

Ο Βίκτορ Οσίμεν μίλησε για την αμφισβήτηση που δεχόταν όταν υπέγραψε στην Νάπολι, την αγάπη του για την Νιγηρία και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Ο Βίκτορ Οσίμεν υπέγραψε στην Νάπόλι από την Λιλ το 2020 και έκτοτε έχει κάνει πράγματα και θαύματα με την φανέλα των «παρτενοπέι».

Διαβάστε επίσης: Σημαντική απουσία για την Ιρλανδία εν όψει Ελλάδας

Συγκεκριμένα, σε 111 παιχνίδια ο Νιγηριανός έχει βρει δίχτυα 65 φορές, έχει μοιράσει 15 ασίστ, ενώ πέρσι οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση της Serie A, αποτελώντας έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της χρονιάς.

Όταν προτοεμφανίστηκε στην βόρεια Ιταλία υπήρχαν και αντιδράσεις. Σε συνέντευξη του ο ίδιος αναφέρει πως πολλοί πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρει και θα αποτύχει σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αρχική αμφισβήτηση που δέχθηκε «Όταν έφτασα στην Νάπολι υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι δεν θα σημείωνα ούτε 4 γκολ επειδή η Serie A είναι πρωτάθλημα που στηρίζεται στη δύναμη. Και έτσι είναι , όταν όμως μου λες ότι δεν μπορώ να κάνω ένα πράγμα, ακόμα και αν δεν το ξέρω, θέλω να το μάθω για να προκαλέσω αυτά τα άτομα. Όσοι έλεγαν εκείνα τα πράγματα, τώρα κρύβονται»

Για τα παιδικά του χρόνια και την πατρίδα του το Λάγκος της Νιγηρίας«Η φήμη σήμερα δεν σημαίνει κάτι για μένα, δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχουν πολλά διάσημα άτομα όμως ο τραπεζικός λογαριασμός τους είναι στο κόκκινο. Δεν είναι εύκολο να δείχνεις αγάπη στον κόσμο που ζούμε, για αυτό όταν έρχονται άτομα σε εμένα και δείχνουν εκτίμηση, με ευχαριστούν και μου λένε να συνεχίσω έτσι, για μένα είναι προνόμιο.

Όταν ήμουν μικρός ονειρευόμουν μόνο να γίνω ποδοσφαιριστής, η κατάσταση για την οικογένειά μου ήταν σκληρή και πήγαινα να πουλήσω εφημερίδες και μπουκάλια νερού. Λατρεύω το Λάγκος, όταν έχω τέσσερις ημέρες ελεύθερες έρχομαι εδώ, μου αρέσει να είμαι μέσα στον κόσμο. Λατρεύω τα πάντα, το στρες, τα vibes, την αγάπη, τη ζήλεια».

Για την αγάπη του στην Νάπολι και τον Ντιέγκο Μαραντόνα«Ο Ντιέγκο είναι για μένα ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, δεν θα υπάρξει κάποιος που να μπορέσει να κάνει κάτι στην Νάπολι που να μπορεί να συγκριθεί με όσα έκανε εκείνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ