Ξέσπασε ο Μπαρέλα: «Δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ, είστε απλά παλιάτσοι»

Ξέσπασε ο Μπαρέλα: «Δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ, είστε απλά παλιάτσοι»

Ο Νικολό Μπαρέλα ξέσπασε μέσω των social media, έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον μπλέκουν στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Το ιταλικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται το τελευταίο διάστημα από το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού, στο οποίο έχουν εμπλακεί σπουδαία ονόματα όπως αυτά των Σάντρο Τονάλι, Νικολό Τζανιόλο και Νικολό Φατζόλι.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες στην γειτονική χώρα με τα τελευταία δημοσιεύματα να εμπλέκουν και το όνομα του μέσου της Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «κάρφωμα» του Πάπας, τα τρίποντα των φιλάθλων στο ημίχρονο και η έκρηξη του ΣΕΦ (vid)

Ο Ιταλός μέσος δεν έμεινε αμέτοχος μπροστά σε όλο αυτό, ξεσπώντας μέσω των social media, τονίζοντας πως τα όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Από μία εφημερίδα που λέγεται LaVerita (Η αλήθεια) θα περίμενε κάποιος μεγαλύτερη σοβαρότητα. Η μοναδική αλήθεια είναι πως είστε παλιάτσοι. Έραψα το στόμα μου για πάρα πολύ καιρό, παρά τα όσα διάβασα για μένα. Δεν μου άρεσε ποτέ ο τζόγος, πόσο μάλλον το στοίχημα (κυρίως στη δουλειά μου). Το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να υπερασπιστώ τις κόρες μου και την οικογένειά μου από αυτά τα σκ@@@… Για αυτό, θα κινηθώ νομικά από σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ