Σαλερνιτάνα – Νάπολι 0-2: Επέστρεψε στις νίκες με «διπλό» στο Σαλέρνο

Σαλερνιτάνα – Νάπολι 0-2: Επέστρεψε στις νίκες με «διπλό» στο Σαλέρνο

Η Νάπολι άφησε πίσω της την ισοπαλία με τη Μίλαν και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Σαλερνιτάνα εκτός έδρας με σκορ 2-0.

Σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε απόλυτα, η Νάπολι επικράτησε 2-0 στο Σαλέρνο της ουραγού Σαλερνιτάνα, για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της κατάταξης, εν αναμονή του αγώνα της Αταλάντα με την Ιντερ.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν νωρίς (13΄) με τον Ρασπαντόρι και έχασαν σωρεία ευκαιριών, πριν «σφραγίσει» το αποτέλεσμα ο Ελμάς στο 82΄.

Οι περσινοί πρωταθλητές επικεντρώνονται πλέον στο ματς της Τετάρτης (8/11) με την Ουνιόν Βερολίνου στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», όπου μπορούν να «καπαρώσουν» ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» του Champions League.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Φάτσιο (69’ Ντανίλιουτς), Ματσόκι (81’ Μποτάιμ), Μπράνταριτς, Πιρόλα, Κουλιμπαλί, Γεγκόφσκι (69’ Μπόχινεν), Καντρέβα (77’ Κάστανος), Ντιά, Τσαουνά, Ικβουεμέσι (69’ Στιούαρτ)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Έστιγκορντ, Λομπότκα, Ανγκισά, Πολιτάνο (77’ Λίντστρεμ), Ζιελίνσκι (86’ Καγιούστε), Κβαρατσχέλια (69’ Ελμάς), Ραζπαντόρι (68’ Σιμεόνε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ