Εξελίξεις στη Νάπολι μετά την ήττα από την Έμπολι: Σε δύσκολη θέση ο Ρούντι Γκαρσιά

Ο Ρούντι Γκαρσιά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η αποχώρησή του από τη Νάπολι φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ μετά την ήττα από την Έμπολι

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για την πρωταθλήτρια της περσινής Serie Α, Νάπολι, και από τις πρώτες αγωνιστικές υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρσιά.

Ο 59χρονος Γάλλος τεχνικός, ήρθε στην ομάδα του Ιταλικού Νότου και ανέλαβε το δύσκολο έργο να διαδεχτεί τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος οδήγησε τους Παρτενοπέι στο πρώτο τους Πρωτάθλημα μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός το «Γεντί Κουλέ» για να «σπάσει» το «μπλόκο»

Μετά τη σημερινή ήττα από την Έμπολι η Νάπολι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Γιουβέντους και ο προβληματισμός για το Γκαρσιά έγινε ακόμα πιο έντονος. Πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά και όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσα στις επόμενες μέρες, ο Γκαρσιά θα συναντηθεί με το πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και θα μιλήσουν αναφορικά με το μέλλον του στο πάγκο της ομάδας.

 

Σύμφωνα όμως με άλλα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γκαρσιά αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τη Νάπολι, ενώ ο πιθανός διάδοχός είναι ο βετεράνος Ιταλός αμυντικός, Φάμπιο Καναβάρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από