Νάπολι – Έμπολι 0-1: Μέγα κάζο για τους πρωταθλητές

Νάπολι – Έμπολι 0-1: Μέγα κάζο για τους πρωταθλητές

Η Νάπολι συνεχίζει να απογοητεύει καθώς ηττήθηκε μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» από την προτελευταία (μέχρι τη σέντρα του ματς) Έμπολι με 0-1 και χάνει κάθε επαφή με την κορυφή.

Την «γκέλα» της χρονιάς υπέστη η Νάπολι χάνοντας 1-0 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» από την Έμπολι που μέχρι σήμερα ήταν προτελευταία στη βαθμολογία και πασχίζει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Για ακόμη μία φορά οι «παρτενοπέι» δεν θύμισαν σε τίποτα την περυσινή ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι που κατάκτησε το πρωτάθλημα με επίδειξη δύναμης.

Κάτω από συνεχή βροχόπτωση, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε (και) από τις αιφνιδιαστικές αποφάσεις του Ρούντι Γκαρσία, που άφησε Κβαρατσκέλια και Ζιελίνσκι στον πάγκο επειδή ήθελε να παίξει 4-2-3-1, με τον Σιμεόνε.

Διαβάστε επίσης: Ώρα να βγουν μπροστά οι επιθετικοί…

Τα πρώτα σφυρίγματα ήρθαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από 45 λεπτά με κάποιες καλές ευκαιρίες για τους «Ατζούρι» (αλλά και για την ομάδα της Τοσκάνης), με τους γηπεδούχους ωστόσο να μην πείθουν σε εκείνο το διάστημα.

Στο 54ο λεπτό ο προπονητής της Νάπολι έστειλε στον αγωνιστικό χώρο τους Ζιελίνσκι και «Κβάρα», οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ο Γεωργιανός είχε τρία τελειώματα δοκιμάζοντας τα άψογα αντανακλαστικά του Μπερίσα, ειδικά με απόκρουση ποδιού στο 89ο λεπτό.

Ο αγώνας φαινόταν έτοιμος να λήξει ισόπαλος, αλλά στο 90΄+1 ήρθε το γκολ του Κοβαλένκο για να εξοργίσει τους οπαδούς της Νάπολι, με τις αποδοκιμασίες για παίκτες και προπονητή να δονούν την ατμόσφαιρα και το μέλλον του Γκαρσία στον πάγκο να φαντάζει (πολύ) βραχύβιο…

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Όστεργκαρντ, Ολιβέρα (84′ Μάριο Ρουΐ), Ανγκισά (72′ Κατζούστε), Λομπότκα, Πολιτάνο (72′ Λίντστρεμ), Ελμάς (54′ Κβαρατσχέλια), Ρασπαντόρι, Σιμεόνε (54′ Ζιελίνσκι)

Έμπολι: Μπερίσα, Μπερεζίνσκι (63′ Εμπουέχι), Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Κέκεϊς, Φατσίνι (71′ Κοβαλένκο), Ρανόκια (80′ Γκράσι), Μαλέ, Καμπιάτζι (63′ Γκιασί), Κανσελιέρι (80′ Μαλντίνι), Καπούτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ