Οδηγός το «Γεντί Κουλέ» για να «σπάσει» το «μπλόκο»

Οδηγός το «Γεντί Κουλέ» για να «σπάσει» το «μπλόκο»

Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή απόψε. Όπως κάθε αγωνιστική στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης με την επιστροφή της «τρόικας».

Μια επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Για την ακρίβεια; Μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή σε ένα περιβάλλον ελληνικού ποδοσφαίρου όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο «στόχαστρο». Από όλους και σε όλες τις παραμέτρους, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ήδη μετράει 4 χαμένους βαθμούς εκτός γηπέδου και το «έργο» δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί.

Ο Ολυμπιακός πήγαινε «τρένο» στο πρωτάθλημα, πρώτος και καλύτερος αλλά η «τρόικα», ενωμένη ξανά όπως παλιά, βρήκε τον τρόπο να τον… φρενάρει. Το σκηνικό το ζήσαμε και νομίζω πως όλοι καταλάβαμε.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα παίξει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Αυτό που μένει στον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσει να «μάχεται» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως μόνο αυτός ξέρει. Όπως κάνει τόσα χρόνια έχοντας προκαλέσει… στριπτίζ στους «εξυγιαντές» και δείχνοντας γιατί είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην χώρα.

Στην Τρίπολη θα βρει μπροστά του ένα ακόμη «μπλόκο». Ο Αστέρας που θα ψάξει να πάρει αποτέλεσμα, και καλώς θα κάνει καθώς αυτή είναι η δουλειά του, αλλά και άλλοι παράγοντες που όλως τυχαίως βρίσκονται εμπόδια στον Ολυμπιακό, χωρίς να είναι αυτή η δουλειά τους…

Διαιτητής ο Παπαδόπουλος που έχει καταγράψει αρκετές κακές διαιτησίες σε ματς του Ολυμπιακού.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του μαζί καθώς πάνω από 4.000 θα είναι στην Τρίπολη θα επιδιώξει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. Να «σπάσει» το «μπλόκο» παίζοντας ποδόσφαιρο που δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης. Όπως έκανε και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ περνώντας από το «Γεντί Κουλέ» «αέρα». Εκεί που έχασαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ένα διπλό απόψε θα είναι το καλύτερο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει στο πρωτάθλημα των… δικαστηρίων. Θα το παίξει και αυτό μέχρι τέλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ