Οσιμέν: «Έχω φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι»

Οσιμέν: «Έχω φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι»

Ο Βίκτορ Οσιμέν μίλησε για την Premier League, αλλά και για τη μόνη φορά που σκέφτηκε να φύγει από τη Νάπολι.

Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα του περσινού καλοκαιριού για την Premier League ήταν ο Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος εν τέλει έμεινε στη Νάπολι.

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε για τη μονή φορά που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τους «παρτενοπέι», αλλά και για την Premier League αποκαλύπτοντας ότι έχει φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Οι δηλώσεις του Βίκτορ Οσιμέν:

Για το αν υποστηρίζει κάποια ομάδα στην Premier League και το ενδεχόμενο μεταγραφής του εκεί: «Δεν έχω αγαπημένη ομάδα στην Premier League αλλά έχω δύο φανέλες: της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί φίλοι μου είναι οπαδοί της Τσέλσι, λίγοι είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Premier League είναι το πρωτάθλημα που εκτιμάται περισσότερο από κάθε Αφρικανό παίκτη — είναι ένα τεράστιο πρωτάθλημα».

Για το αν σκέφτηκε να φύγει από τη Νάπολι: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω το περασμένο καλοκαίρι καθώς η Νάπολι ήθελε να με κρατήσει. Αλλά όταν ήρθε η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια. Μεγάλο… ήταν δύσκολο να απορριφθεί. Μίλησα με τη Νάπολι και αποφάσισα να μείνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ