«Ανέβηκε στην ιεραρχία της Λάτσιο ο Μανδάς» – Πλησιάζει το ντεμπούτο του

«Ανέβηκε στην ιεραρχία της Λάτσιο ο Μανδάς» – Πλησιάζει το ντεμπούτο του

Σύμφωνα με τη «Corriere dello Sport», ο Χρήστος Μανδάς ανέβηκε στην «ιεραρχία» των τερματοφυλάκων της Λάτσιο και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον προσεχή αγώνα Κυπέλλου.

Ο Χρήστος Μανδάς έφυγε από την Κρήτη και τον ΟΦΗ για να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Λάτσιο όπου όπως φαίνεται ανέβηκε στην «ιεραρχία» των «αετών».

Ο Έλληνας κίπερ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο αγώνα με την ομάδα του Σάρι αλλά αυτό ενδέχεται να αλλάξει. Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport» σε δημοσίευμά της ο 22χρονος έχει ανέβει στην «ιεραρχία» των Λατσιάλι.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός για 2,5 μήνες ο Βινίσιους!

Οι τρεις πορτιέρε της Λάτσιο είναι οι Ιβάν Προβετέλ, Λουίτζι Σέπε και ο Μανδάς. Ο πρώτος είναι βασικός και αναντικατάστατος και μόνο από κάποιο τραυματισμό μπορεί να μείνει εκτός της βασικής ενδεκάδας. Ο Σέπε μέχρι στιγμής αποτελούσε τη δεύτερη λύση στα γκολπόστ αλλά το ιταλικό δημοσίευμα τονίζει πως πλέον ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ πήρε τη θέση του. Μεγάλο ρόλο πάνω σε αυτή την απόφαση σίγουρα παίζει η δουλειά που έχει κάνει και ο νεαρός Έλληνας αλλά και η ηλικία του Σέπε όπου στα 32 του χρόνια δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που έκανε στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως όταν ο Μανδάς αγοράστηκε από την Σάρι, επέμεινε να μείνει στην ομάδα και να φύγει ως δανεικός πάλι στους Κρητικούς για το υπόλοιπο της σεζόν δείχνοντας πως τον υπολογίζει κανονικά.

Μάλιστα υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στον επερχόμενο αγώνα με την Τζένοα (5/12), για το Κύπελλο Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ