Ίντερ: Βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρτίνες

Ίντερ: Βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρτίνες

Όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, οι νερατζούρι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Λαουτάρο Μαρτίνες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε στο 33′ κόντρα στη Γιουβέντους για να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουσέπε Μαρόττα, αποκάλυψε μετά τη λήξη του παιχνιδιού πως οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Λαουτάρο Μαρτίνες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Την είδηση γνωστοποίησε ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ιτούδης για τον Ντόρσεϊ

Το τωρινό συμβόλαιο του Μαρτίνεζ λήγει το καλοκαίρι του 2026 με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια ακόμη αφού είναι η κολώνα στην κορυφή της επίθεσης.

Από το καλοκαίρι το 2018 όταν κι μετακόμισε από την Αργεντινή και την Ράσινγκ Κλουμπ μετράει 117 γκολ και 38 ασίστ σε 255 συμμετοχές. Με τους νερατζούρι έχει πανηγυρίσει 1 Serie A, 2 Κύπελλα Ιταλίας και 2 Σούπερ Καπ, ενώ ήταν φιναλίστ στον περσινό τελικό του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ