«Ρεάλ, Γιουβέντους, Τσέλσι και Λυών για Μανωλά»

«Ρεάλ, Γιουβέντους, Τσέλσι και Λυών για Μανωλά»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία, πολλά από τα μεγαθήρια της Ευρώπης έχουν στη λίστα τους τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού, με τους υποψήφιους μνηστήρες να κάνουν ουρά στα πόδια του Ελληνα σέντερ μπακ.

Ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2022, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, πραγματοποιώντας συνολικά 40 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, πετυχαίνοντας 4 γκολ. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρόμα στη νίκη-ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα, καθώς το πέτυχε το 3ο γκολ (3-0), με το οποίο η ιταλική ομάδα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το όνομά του βρίσκεται πλέον στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τους Ιταλούς να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τις Μαρσέιγ, Λυών, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «forzaroma.info», ο Ρούντι Γκαρσία θέλει τον Μανωλά στην Μαρσέιγ, αλλά ο Ελληνας στόπερ εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Μασσαλία.

Ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού θέλει να αγωνιστεί στο Champions League, με την Λιόν να εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ, αλλά και συμβόλαιο 7,5 εκατ. ευρώ στον ίδιο, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ωστόσο, η προοπτική της Λυών, δεν ενθουσιάζει τον διεθνή άσο, ο οποίος ψάχνει για έναν καλύτερο προορισμό. Μάλιστα, τα Μέσα από τη γειτονική χώρα βάζουν στο κόλπο τις Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Κώστα Μανωλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ