Η κορυφαία ενδεκάδα του Κώστα Μανωλά (vid)

Η κορυφαία ενδεκάδα του Κώστα Μανωλά (vid)

Ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε την άποψή του για την κορυφαία ενδεκάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της Ρόμα.

Μέσω βίντεο το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Ρόμα στο Youtube, ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε την ενδεκάδα που θεωρεί κορυφαία στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αρχικά επέλεξε σχήμα 4-2-3-1 και έβαλε τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν, κάτω από τα δοκάρια.

Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο προτίμησε τους Φάμπιο Καναβάρο και Αλεξάντερ Νέστα, αποθεώνοντας μάλιστα τους δύο Ιταλούς. Στο δεξί άκρο της άμυνας τοποθέτησε τον Μαϊκόν, ενώ στο αριστερό τον Πάολο Μαλντίνι. Στη μεσαία γραμμή έβαλε τους Τσάβι Ερνάντεθ, Ζινεντίν Ζιντάν και Φραντσέσκο Τότι, μιλώντας επίσης με τα καλύτερα λόγια για τους τρεις θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στα δύο άκρα της επίθεσης προτίμησε, μάλλον αναμενόμενα, τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ωστόσο η έκπληξη ήρθε στην κορυφή της επίθεσης. Όχι τόσο εξαιτίας της επιλογής, όσο για τον τρόπο που αναφέρθηκε σε αυτόν. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο φορ, Ρονάλντο, για τον οποίο τόνισε πως «για εμένα είναι ο καλύτερος όλων. Δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ