Νίκη για Φιορεντίνα, γκολάρα ο Λυκογιάννης στην ισοπαλία της Μπολόνια με τη Λέτσε

Νίκη για Φιορεντίνα, γκολάρα ο Λυκογιάννης στην ισοπαλία της Μπολόνια με τη Λέτσε

Η Φιορεντίνα νίκησε εύκολα την Σαλερνιτάνα και εδραιώθηκε στη πρώτη πεντάδα, ο Λυκογιάννης πέτυχε καταπληκτικό γκολ στην ισοπαλία 1-1 με τη Λέτσε, ενώ η Βερόνα πήρε χρυσό βαθμό κόντρα στην Ουντινέζε.

Λέτσε-Μπολόνια 1-1

Η Μπολόνια σκόνταξε στην έδρα της Λέτσε. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα μπορεί να παρέμεινε στην 6η θέση και να πήρε ένα σημαντικό βαθμό, όμως έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Μπάμπη Λυκογιάννη ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 68′, με τη Λέτσε να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στο… 100ο λεπτό της αναμέτρησης χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίκολι.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός Β’-Χανιά 3-0: Θρίαμβος των Ερυθρόλευκων και συνέχεια στο αήττητο σερί

Ουντινέζε-Βερόνα 3-3

Απίστευτο παιχνίδι στο Ούντινε, με την Βερόνα να ισοφαρίζει σε 3-3 την Ουντινέζε στο 96′. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μισάωρο με τα γκολ των Καμπασέλε (16′) και Λούκα (30′), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ,αρχικά, μείωσαν πριν το ημίχρονο με τον Τζούριτς να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 37ο λεπτό, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 61′ με το γκολ του Ενγκονγκέ. Οι Φριουλάνι ξαναπήραν το προβάδισμα με 3-2 στο 72ο λεπτό με τον Λούκα, αλλά η Βερόνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έγραψε το τελικό 3-3 με τον Ανρί στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φιορεντίνα-Σαλερνιτάνα 3-0

Η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες και βύθισε κι άλλο την ουραγό Σαλερνιτάνα. Οι βιόλα προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελτράν, ενώ στο 18′ ο Σότιλ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Ο Μποναβεντούρα στο 56ο λεπτό έγραψε το τελικό 3-0 με όμορφο πλασέ. Η Φιορεντίνα με αυτή τη νίκη εδραιώθηκε στη πρώτη πεντάδα και έφτασε τους 22 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ