Σαλερνιτάνα – Μπολόνια 1-2: Διπλό τετράδας για τους «Ροσομπλού»

Η εντυπωσιακή πορεία της Μπολόνια στη φετινή Serie A συνεχίζεται, με τους «Ροσομπλού» να παίρνουν σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σαλερνιτάνα με 2-1.

Η Μπολόνια συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο με την πορεία της στη φετινή Serie A, αφού κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Σαλερνιτάνα με 2-1 και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και κάνει όνειρα… Champions League.

Ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιούν οι «Ροσομπλού», με 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες μετά από 15 αναμετρήσεις στη Serie A.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην κορυφή της Premier League: Η ανατροπή της Λίβερπουλ, η σφήνα της απίθανης Βίλα ο συνωστισμός σε τέσσερις βαθμούς

Κόντρα στη Σαλερνιτάνα η Μπολόνια προηγήθηκε νωρίς, αφού μόλις στο 9ο λεπτό ο Ζίρκζι άνοιξε το σκορ, με τον Ολλανδό επιθετικό να σημειώνει ακόμη ένα γκολ στο 20′ για το 0-2, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Σίμι στο 75ο λεπτό, μετά από καταπληκτική ασίστ του Καντρέβα, όμως δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά το 3-0 από την Φιορεντίνα.

Με αυτή τη νίκη η Μπολόνια «σκαρφάλωσε» στους 25 βαθμούς και βρίσκεται μόνη της στην 4η θέση (με παιχνίδι περισσότερο από Ρόμα και Φιορεντίνα που παίζουν μεταξύ τους), ενώ η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός στην βαθμολογία με μόλις 8 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Κοστίλ, Γκιομπέρ, Πιρόλα, Λοβάτο(34’ Τσάουνα), Ματσόκι(46’ Ντανίλιουκ), Μπράνταριτς, Λεγκόφσκι(63’ Ματζόρε), Κουλιμπαλί, Καντρέβα(81’ Κάστανος), Ντιά, Ικβουεμέσι(63’ Σίμι)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Μπεουκέμα, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Φρόιλερ, Μόρο(81’ Αέμπισερ), Εντόι(77’ Ουρμπάνσκι), Φέργκιουσον, Σαλεμάκερς, Ζίρκζι(77’ Φαν Χόιντονκ)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από