Tuttomercato: «Κοιτάζει τον Ιωαννίδη η Μπολόνια»

Tuttomercato: «Κοιτάζει τον Ιωαννίδη η Μπολόνια»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μπολόνια καλοβλέπει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το πρωί υπήρξαν ρεπορτάζ στην Γερμανία, σύμφωνα με τα οποία η Στουτγκάρδη και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του Τριφυλλιού.

Διαβάστε επίσης: Για πόσες μεταγραφές πηγαίνει ο Ολυμπιακός τον Γενάρη; – Οι πρώτες σκέψεις των Ερυθρόλευκων

Το βράδυ υπήρξαν νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά στην Ιταλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Μπολόνια καλοβλέπει την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού ενόψει Ιανουαρίου.

«Παρά το γεγονός πως έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο 1/3 της σεζόν που την έχουν φέρει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, η Μπολόνια δεν σταματάει να κοιτάζει το μέλλον και ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου ένας από τους στόχους των Σαρτόρι και Ντι Βάιο είναι να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Τιάγκο Μότα.

Και δεν είναι μόνο ο Πολωνός Βλόνταρτσικ, που πολλοί τον αποκαλούν νέο Χόιλουντ από άποψη δυνατοτήτων. Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb.com, στο στόχαστρο των ροσομπλού έχει καταλήξει ο 23χρονος Φώτης Ιωαννίδης, διεθνής Έλληνας φορ που παίζει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ