Ο Χάμσικ απορρίπτει την Τσέλσι για ομάδα της Κίνας

Ο Χάμσικ απορρίπτει την Τσέλσι για ομάδα της Κίνας

Ο Μάρεκ Χάμσικ είναι αρνητικός στην προοπτική της Τσέλσι, καθότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Κίνας. Δεδομένη η αποχώρηση του Σλοβάκου μέσου από τη Νάπολι.

Ο Μάρεκ Χάμσικ θέλει να αποχωρήσει από τη Νάπολι στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, πρόθεση για την οποία έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ανεξαρτήτως της έλευσης του Μαουρίτσιο Σάρι, ωστόσο ο 30χρονος θέλει να μετακινηθεί σε ομάδα της Κίνας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Corriere dello Sport.

Οι «παρτονοπέι» σκοπεύουν να σεβαστούν την επιθυμία του αρχηγού τους και να τον αφήνουν να αποχωρήσει, αλλά μόνο έναντι 30.000.000 ευρώ, αν και ο ίδιος έχει ζητήσει να τον αφήσουν ελεύθερο. Επιπλέον, η Γκουάνζου Εβεργκράντε προσφέρει στον Χάμσικ το ποσό των 12.000.000 ευρώ ετησίως, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταθέσει πρόταση στη Νάπολι.

Ο Χάμσικ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 395 εμφανίσεις και έχει πετύχει 100 γκολ με τη φανέλα της Νάπολι, με τον κόσμο της ομάδας να τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον αρχηγό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ