Λάτσιο – Μίλαν 0-1: «Απόδραση» στο φινάλε με Οκαφόρ

Λάτσιο – Μίλαν 0-1: «Απόδραση» στο φινάλε με Οκαφόρ

Με γκολ του Οκαφόρ στο 88' η Μίλαν «λύγισε» τη Λάτσιο των δέκα παικτών και πήρε μία σημαντική νίκη (0-1) που την φέρνει στο -1 από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μίλαν μετά από δύο σερί γκέλες. Χάρη σε ένα γκολ του Νοά Οκαφόρ στο 88′, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 1-0 της Λάτσιο των δέκα παικτών (στο τέλος έμεινε και με οκτώ) στο «Ολίμπικο» για την 27η αγωνιστική της Serie A και πλησίασαν στον πόντο από τη Γιουβέντους που έχει ματς λιγότερο.

«Χρυσή» αλλαγή για τους «ροσονέρι» αποδείχθηκε ο Οκαφόρ, ο οποίος στο 71ο λεπτό του αγώνα με την Λάτσιο πήρε την θέση του Αντλί και στο 88′ πέτυχε το γκολ νίκης με σουτ μετά από φάση διαρκείας και μεγάλη επέμβαση του Προβεντέλ στην αρχή.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία Euroleague: Εδραιώνεται στην εξάδα και φουλάρει για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός (pic)

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 57΄ (αποβλήθηκε ο Πελεγκρίνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και αργότερα με 8 (στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Μάρουσιτς και Γκεντουζί) η Λάτσιο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου. Πέρα από το γκολ που μέτρησε, η Μίλαν είχε κι ένα ακόμη με τον Λεάο στο 77′ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Πελεγκρίνι, Ρομανιόλι, Γκίλα, Μάρουσιτς, Βετσίνο(76’ Κατάλντι), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο(60’ Χισάι), Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι(66’ Ίσακσεν), Καστεγιάνος (60’ Ιμόμπιλε)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι(64’ Καλάμπρια), Κίερ(81’ Τομόρι), Γκάμπια(81΄Τιαό), Ερναντές, Μπενασέρ(64’ Ρέιντερς), Αντλί(73’ Οκαφόρ), Πούλισιτς, Λόφτους-Τσικ, Λεάο, Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ