Τι είπε ο Ιταλιάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Ιταλιάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Μετά την ισοπαλία της Φιορεντίνα με την Νάπολι (2-2), ο προπονητής της προσεχή αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε για την πνευματική προετοιμασία της ομάδας του.

Φιορεντίνα και Νάπολι, έμειναν στο 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι», με τους  βιόλα να παραμένουν «αφεντικό» στην μάχη της Ευρώπης αφού βρίσκονται στο +2 από τους παρτενοπέι, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της προσεχή αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε για την πνευματική προετοιμασία της ομάδας του παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η συγκέντρωσή μας ήταν στην Νάπολι, που θέλαμε να την κρατήσουμε πίσω μας. Τώρα θα είναι στην Κάλιαρι, μετά στον Ολυμπιακό και στην Αταλάντα. Στο τέλος θα συνοψίσουμε αυτά τα τρία φανταστικά χρόνια».

Για το ενδιαφέρον της Νάπολι και του Ντε Λαουρέντις: «Την περασμένη χρονιά κάλεσε την Φιορεντίνα, η οποία δεν του επέτρεψε να επικοινωνήσει μαζί μου. Έκανε πίσω. Συμπεριφέρθηκε σαν κύριος και ο σεβασμός μου γι’ αυτόν αυξήθηκε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ