Η Μπολόνια ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τιάγκο Μότα από τον πάγκο της ομάδας (pic)

Η Μπολόνια ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τιάγκο Μότα από τον πάγκο της ομάδας (pic)

Οριστική είναι η αποχώρηση του Τιάγκο Μότα από την Μπολόνια με τον 41χρονο προπονητή, να είναι έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι της Γιουβέντους

Αυτό που είναι γνωστό εδώ και μέρες είναι επίσημο: ο Tιάγκο Μότα δεν είναι πλέον προπονητής της Μπολόνια, όπως ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα (23/5) οι ροσομπλού:

«Σήμερα το πρωί ο Τιάγκο Μότα κοινοποίησε στον σύλλογο την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπολόνια. Έχοντας πάρει την απόφαση, ο σύλλογος ευχαριστεί τον προπονητή για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και του εύχεται καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας του».

Διαβάστε επίσης: Ο… σταρ του Final Four – Οπαδοί της Φενέρ φωτογραφίζονται με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (pic)

Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Τζόι Σαπούτο τόνισε μετά την αποχώρηση του Μότα:

«Σε αυτά τα δύο χρόνια γνώρισα έναν προετοιμασμένο και νικητή προπονητή, ο οποίος έχει δώσει στην ομάδα μια λαμπρή αγωνιστική ταυτότητα. Ο στόχος της πρόκρισης στο Champions League δίνει σε αυτόν και σε όλους τους παίκτες θέση στην ιστορία του συλλόγου μας. Θα ήθελα να μείνει στη Μπολόνια, αλλά μπορώ μόνο να τον ευχαριστήσω και το επιτελείο του για αυτές τις υπέροχες σεζόν και να του ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Τιάγκο Μότα είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο 41χρονος τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους μπιανκονέρι και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ