«Δεύτερη πρόταση της Νάπολι για Καρνέζη και Μέρετ»

«Δεύτερη πρόταση της Νάπολι για Καρνέζη και Μέρετ»

Η πρώτη πρόταση της Νάπολι για τους Ορέστη Καρνέζη και Άλεξ Μέρετ απορρίφθηκε από την Ουντινέζε, ωστόσο οι «παρτονοπέι» έχουν επανέλθει με δεύτερη προσφορά, ύψους 30.000.000 ευρώ.

Η Νάπολι φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε για την απόκτηση των δύο τερματοφυλάκων της, Ορέστη Καρνέζη και Άλεξ Μέρετ. Παρότι αρχικά τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, τώρα η Corriere dello Sport αναφέρει πως η αρχική προσφορά των «παρτονοπέι» ήταν ύψους 20.000.000 ευρώ και δεν έγινε αποδεκτή από την Ουντινέζε. Η δεύτερη που έχει κατατεθεί ήδη ανέρχεται στα 25.000.000, συν 5.000.000 σε μορφή μπόνους, με την απάντηση της Ουντινέζε να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο 32χρονος Καρνέζης προορίζεται για το ρόλο του αναπληρωματικού γκολκίπερ στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, αντικαθιστώντας έτσι τον Λουίτζι Σέπε, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακινηθεί στη Σασουόλο. Παράλληλα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ. Η Νάπολι δείχνει να πιστεύει πολύ στον 21χρονο και ο βασικός λόγος για τον οποίο επιμένει πολύ στην απόκτηση (και) του Καρνέζη, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Στην ιταλική ομάδα εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις για τη διαδοχή του Πέπε Ρέινα, όπως εκείνες των Αλφόνς Αρεολά, Ρουί Πατρίσιο, Πετρ Τσεχ, Μάτια Πέριν και Μπερντ Λένο, ωστόσο κατέληξαν στους δύο παίκτες της Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ