«Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Προτό στη Λάτσιο»

«Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Προτό στη Λάτσιο»

Οι Ιταλοί γράφουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η ιταλική ομάδα θα ανακοινώσει την απόκτηση του Σίλβιο Προτό, αλλά και του Βραζιλιάνου επιθετικού, Γουέσλεϊ.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σίλβιο Προτό στη Λάτσιο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική Ιταλία, αναφέρουν ότι η ομάδα της Ρώμης το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει την προσθήκη του έμπειρου γκολκίπερ, αλλά και του Βραζιλιάνου επιθετικού της Κλαμπ Μπριζ, Γουέσλεϊ. Η διοίκηση της Λάτσιο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους δύο παίκτες και πλέον απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η προσθήκη τους στο ρόστερ της ομάδας.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα το tuttomercatoweb είχε γράψει ότι ο Σίλβιο Προτό ταξίδεψε στην «αιώνια πόλη» και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Λάτσιο. «Ο Προτό ήρθε στην Ρώμη και συμφώνησε σε όλα με την Λάτσιο. Υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο δύο χρόνων με τους λατσιάλι και στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η εν λόγω ιστοσελίδα.

Ο Προτό όπως όλα δείχνουν μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο ρόστερ του Ολυμπιακού αποχωρεί από τους Πειραιώτες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Την περσινή σεζόν ο 35χρονος πραγματοποίησε συνολικά 30 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και κράτησε 9 φορές ανέπαφη την εστία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ