Από κοντά και η Λάτσιο για Λουάν

Από κοντά και η Λάτσιο για Λουάν

Στο παιχνίδι για Λουάν έχει μπει δυνατά η Λάτσιο, που προσπαθεί να «κλέψει» τον Βραζιλιάνο επιθετικό από τις Λίβερπουλ και Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με Ιταλικά ρεπορτάζ, η Λάτσιο διεκδικεί τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Γκρέμιο, Λουάν. Η πρόταση αγγίζει τα 15.000.000 €, αλλά είναι αρκετά κάτω από τα 22.500.000 € της ρήτρας που προβλέπει το συμβόλαιο του 25χρονου Βραζιλιάνου.

Ο Λουάν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γκρέμιο τον περασμένο Νοέμβρη για τρία χρόνια, κρατώντας έτσι την υπόσχεση του,για παραμονή στην ομάδα.

Για τον Βραζιλιάνο επίσης έχουν δείξει ενδιαφέρον Λίβερπουλ και Νιουκάστλ, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι μέχρι τώρα, γιατί ομάδα και παίκτης δεν «καίγονται» για μία πιθανή μεταγραφή. Η Γκρέμιο στις προτάσεις που έχει δεχτεί διαμήνυσε πως δεν συζητάει καμία τιμή, παρά μόνο την ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά, στην οποία οδήγησε την Γκρέμιο στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 12 αγώνες. Το ντεμπούτο του στην εθνική ανδρών της Βραζιλίας το έκανε στις 26 Ιανουαρίου του 2017 σε μία φιλική νίκη της «Σελεσάο» απέναντι στην Κολομβία με 1-0. Ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στην 23άδα του ομοσπονδιακού προπονητή Τίτε κι έτσι δεν ταξίδεψε στη Ρωσία για το Μουντιάλ.

Ο Λουάν μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά τόσο ως σέντερ φορ, όσο και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Ο 25χρονος ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ