Μάνατζερ Καρνέζη : «Κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για ενδιαφέρον της Νάπολι»

Μάνατζερ Καρνέζη : «Κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για ενδιαφέρον της Νάπολι»

Ο ατζέντης του Ορέστη Καρνέζη δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον 32χρονο, αλλά και ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Την ώρα που η Νάπολι φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε για τη μεταγραφή των Άλεξ Μέρετ και Ορέστη Καρνέζη, ο εκπρόσωπος του Έλληνα τερματοφύλακα δήλωσε πλήρη άγνοια όσον αφορά στην υπόθεση.

«Κανείς δεν έχει καλέσει εμένα ή τον Καρνέζη για να μας ενημερώσει γι’ αυτήν την υπόθεση. Ελπίζω να μην είναι απλά φήμες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί επαφή μεταξύ μας. Πάντως, θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν κάτι τέτοιο συνέβαινε.

Πρόκειται για μία ομάδα από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και ο Κάρλο Αντσελότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παναγιωτάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss της Νάπολης.

Την Κυριακή (14/06) η Corriere dello Sport έκανε λόγο για αρχική προσφορά των «παρτονοπέι» ύψους 20.000.000 ευρώ για τους δύο τερματοφύλακες, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την Ουντινέζε. Η δεύτερη που έχει κατατεθεί ανέρχεται στα 25.000.000, συν 5.000.000 σε μορφή μπόνους, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Ο 32χρονος Καρνέζης προορίζεται για το ρόλο του αναπληρωματικού γκολκίπερ στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, αλλά και για να αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ. Η Νάπολι δείχνει να πιστεύει πολύ στον 21χρονο και ο βασικός λόγος για τον οποίο επιμένει πολύ στην απόκτηση (και) του Καρνέζη, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ