Τα «έσκασε» και ανακοίνωσε Κανσέλο η Γιουβέντους (vid)

Τα «έσκασε» και ανακοίνωσε Κανσέλο η Γιουβέντους (vid)

Μετά τη φυγή του Στέφαν Λιχτστάινερ, η Γιουβέντους κινήθηκε γρήγορα και ενέταξε στο δυναμικό της τον Ζοάο Κανσέλο της Βαλένθια έναντι 40 εκατ. ευρώ.

Ο 34χρονος πλέον Στέφαν Λιχτστάινερ, άφησε μετά από επτά σεζόν τη Γιουβέντους για χάρη της Άρσεναλ. Ο Ελβετός δεξιός μπακ άφησε το στίγμα του στο Τορίνο και ήταν βασικός και αναντικατάστατος καταγράφοντας συνολικά 259 εμφανίσεις για λογαριασμό της Μεγάλης Κυρίας, σε όλες τις διοργανώσεις.

Το κενό που άργησε στην βασική 11άδα των πρωταθλητών Ιταλίας έπρεπε να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό και οι μπιανκονέρι ενήργησαν άμεσα, κλείνοντας τον Ζοάο Κανσέλο. Ο 24χρονος δεξιός μπακ χαφ, διεθνής με την Πορτογαλία (6 συμμετοχές και 3 γκολ), άνηκε στη Βαλένθια, αλλά τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ίντερ στη Serie A, καταγράφοντας  29 συμμετοχές για τους νερατζούρι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, «μπαίνοντας στο μάτι» της Γιουβέντους με τις εμφανίσεις του.

Για αυτό λοιπόν, η πρωταθλήτρια Ιταλίας κατέβαλε 40 εκατομμύρια ευρώ στη Βαλένθια για τον Κανσέλο, η οποία τον είχε αποκτήσει για 15 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα το 2015, με σκοπό να του εμπιστευθεί τη δεξιά πλευρά της οπισθοφυλακής της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ