Γιουβέντους : Ανανέωσαν Κιελίνι και Μπαρτσάλι

Γιουβέντους : Ανανέωσαν Κιελίνι και Μπαρτσάλι

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε μέσω twitter την ανανέωση συνεργασίας με τους αμυντικούς της «βράχους» Τζιόρτζιο Κιελίνι και Αντρέα Μπαρτσάλι.

Η Γιουβέντους μέσω «τιτιβίσματος» στο twitter ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των Τζιόρτζιο Κιελίνι και Αντρέα Μπαρτσάλι.

Με την λιτή φράση «Το ταξίδι συνεχίζεται» ανακοινώθηκε η επέκταση των συμβολαίων, του μεν Κιελίνι μέχρι το 2020 και του δε Μπαρτσάλι μέχρι το 2019.

Οι δυο τους έχουν κατακτήσει με τους «μπιανκονέρι» 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.

Ο Κιελίνι είναι στη Γιουβέντους από το 2005 κι έχει 472 συμμετοχές και έχει σκοράρει 34 γκολ. Ο Ιταλός στόπερ μετά την αποχώρηση του Τζίτζι Μπουφόν ο πρώτος αρχηγός της Γιούβε.

Ο Μπαρτσάλι ήρθε στην «Μεγάλη Κυρία» το 2011 από τη Βόλφσμπουργκ και μέχρι στιγμής έχει 271 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Κιελίνι και Μπονούτσι είτε σαν δίδυμο, είτε συνηθέστερα ως δύο από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, συνεργάστηκαν άψογα δίνοντας στους Πρωταθλητές Ιταλίας σιγουριά στα μετόπισθεν. Οι 2.3 πόντοι κατά μέσο όρο όταν οι δυο τους ξεκινούν βασικοί στα παιχνίδια της Γιουβέντους, είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο που αποτυπώνει πλήρως την αξία τους.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι πλέον μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο, στη μετά Μπουφόν εποχή, καθώς η καρδιά της άμυνας θα παραμείνει ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ