Μπουφόν για Γιουβέντους : «Δεν θα ξεχάσω τίποτα»

Μπουφόν για Γιουβέντους : «Δεν θα ξεχάσω τίποτα»

To συγκινητικό «αντίο» του Μπουφόν στη Γιουβέντους έπειτα από 17 χρόνια.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους ύστερα από 17 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του στην ομάδα του Τορίνο. Ο 40χρονος Ιταλός τερματοφύλακας είπε αντίο στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι.

Ακόμα και όταν γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Γηραιάς Κυρίας με τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία λόγω του σκανδάλου Calciopolis με τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία, ο Μπουφόν ήταν εκεί και τη βοήθησε να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια.

Τη νέα σεζόν τα γκολπόστ των μπιανκονέρι δεν θα έχουν τον Μπουφόν για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Ο Μπουφόν έζησε τρομερές στιγμές στην καριέρα του με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, όμορφες και άσχημες. Όμως, δεν θα ξεχάσει τίποτα, θα τα έχει πάντα μαζί του. Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, καθώς σήμερα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο.

«17 χρόνια μπιανκονέρο που επισήμως ολοκληρώνονται σήμερα. 17 χρόνια φίλοι, συμπαίκτες, δάκρυα, νίκες, ήττες, τρόπαια, λέξεις, θυμός, απογοητεύσεις, ευτυχία και πολλά, πολλά συναισθήματα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τίποτα. Θα τα πάρω πάντα μαζί μου.», έγραψε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος γκολκίπερ.

https://twitter.com/gianluigibuffon/status/1012989648367443969

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ