Διπλή ενίσχυση για την Ίντερ

Διπλή ενίσχυση για την Ίντερ

Η Ίντερ θωράκισε σε μεγάλο βαθμό την μεσοαμυντική της γραμμή ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόκτηση των Κουάντο Ασαμόα και Στέφαν Ντε Φραι.

Οι νερατζούρι συνέχισαν τις κινήσεις ενίσχυσης και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν τα πρωτεία από τη Γιουβέντους. Και επειδή κάθε ιταλική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, φροντίζει πρώτα απ’ όλα την άμυνά της, η Ίντερ προχώρησε στην απόκτηση δύο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο, Στέφαν Ντε Φραι και τον Γκανέζο αριστερό φουλ μπακ της Γιουβέντους, Κουάντο Ασαμόα, αμφότεροι διεθνείς με Ολλανδία και Γκάνα αντίστοιχα.

Ο Γκανέζος πολυθεσίτης αμυντικός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Αλέγκρι πέρσι στους μπιανκονέρι καθώς κατέγραψε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον θα συνεχίσει στο Μιλάνο την εν Ιταλία καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Από την άλλη ο Στέφαν Ντε Φράι ήταν βασικότατος στην άμυνα της Λάτσιο έχοντας 47 συμμετοχές αλλά και 7 γκολ, αλλά το συμβόλαιό του εξέπνευσε αι η Ίντερ πήρε χωρίς να ματώσει οικονομικά τον 26χρονο Ολλανδό αμυντικό για τα επόμενα πέντε χρόνια και με 4,2 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ