«Κολλάει» του Καρνέζη στη Νάπολι

«Κολλάει» του Καρνέζη στη Νάπολι

Η μεταγραφή του Άλεξ Μέρετ από την Ουντινέζε στη Νάπολι βρίσκεται προ της επισημοποίησης, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για την αντίστοιχη του Ορέστη Καρνέζη.

Ουντινέζε και Νάπολι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες εβδομάδες για τη μετακίνηση των Ορέστη Καρνέζη και Άλεξ Μέρετ από την πρώτη στη δεύτερη. Η μεταγραφή του 21χρονου Ιταλού τερματοφύλακα φαίνεται όχι μόνο να έχει προχωρήσει, αλλά και να βρίσκεται στα πρόθυρα της επισημοποίησης, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Νάπολη σήμερα (04/07) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Δεν ισχύει το ίδιο για την αντίστοιχη του Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η μετακόμισή του στους «παρτονοπέι» έχει κολλήσει, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι έχει χαλάσει οριστικά. Η Νάπολι πιέζει για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, με υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι του 2019. Η Ουντινέζε δεν συμφωνεί με αυτόν τον όρο, καθότι θα χρειαστεί να πείσει τον Καρνέζη να επεκτείνει το συμβόλαιό του (λήγει τον Ιούνιο του 2019), ώστε να μπορέσει να τον πουλήσει εκείνη την περίοδο και να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Ο 32χρονος Έλληνας τερματοφύλακας προορίζεται για το ρόλο του αναπληρωματικού στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, αντικαθιστώντας τον Λουίτζι Σέπε, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακινηθεί στη Σασουόλο. Παράλληλα, ο Καρνέζης αναμένεται να αποτελέσει τον μέντορα του Μέρετ. Η Νάπολι δείχνει να πιστεύει πολύ στον 21χρονο και ο βασικός λόγος για τον οποίο επιμένει πολύ στην απόκτηση (και) του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Στην ιταλική ομάδα εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις για τη διαδοχή των Πέπε Ρέινα (πάει στη Μίλαν) και Λουίτζι Σέπε, όπως εκείνες των Αλφόνς Αρεολά, Ρουί Πατρίσιο, Πετρ Τσεχ, Μάτια Πέριν και Μπερντ Λένο, ωστόσο έχουν καταλήξει στο «πακέτο» των παικτών της Ουντινέζε, το οποίο θεώρησαν πολύ ελκυστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ