Επίσημο : Παίκτης της Λάτσιο ο Προτό

Επίσημο : Παίκτης της Λάτσιο ο Προτό

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Σίλβιο Προτό από τη Λάτσιο, με τον Βέλγο τερματοφύλακα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.

Η Λάτσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίλβιο Προτό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό προ μερικών ημερών. Ο Βέλγος τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την ιταλική ομάδα και αυτό που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας, ενώ το πρωί της Τετάρτης (04/07) πέρασε και από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 35χρονος υπέγραψε για τρία χρόνια με τους «λατσιάλι», με σκοπό να συμβάλει στην καθοδήγηση του Θωμά Στρακόσια, αλλά και να ξεκουράσει σε όσα ματς κριθεί απαραίτητο τον 23χρονο πρώην γκολκίπερ του Πανιωνίου. Την περασμένη σεζόν ο Προτό αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα των Πειραιωτών, αντικαθιστώντας τον Στέφανο Καπίνο στη θέση του βασικού τερματοφύλακα από το Νοέμβριο του 2017 και έπειτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 από την Οστάνδη, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του (2009-2016) το πέρασε στην Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ