Ανακοινώνεται από τη Νάπολι ο Καρνέζης

Ανακοινώνεται από τη Νάπολι ο Καρνέζης

Ουντινέζε και Νάπολι φέρονται να κατέληξαν σε συμφωνία (και) για τη μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη! Ανακοινώνεται την Πέμπτη (05/07) ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (04/07) τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για διαφωνία της Ουντινέζε με τη Νάπολι όσον αφορά στη μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στη δεύτερη, ωστόσο οι δύο ομάδες φέρονται εντέλει να βρήκαν τη «χρυσή τομή». Πλέον γίνεται λόγος για συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων, ενώ τονίζεται ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα βρεθεί στα γραφεία των «παρτονοπέι» το πρωί της Πέμπτης (05/07), θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και έπειτα θα ανακοινωθεί, μαζί με τον έτερο γκολκίπερ της Ουντινέζε, τον 21χρονο Άλεξ Μέρετ.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει είχε να κάνει με το ότι η Νάπολι πίεζε για την απόκτηση του Καρνέζη με τη μορφή δανεισμού, με υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι του 2019. Η Ουντινέζε δεν συμφωνούσε με αυτόν τον όρο, καθότι θα χρειαζόταν να πείσει τον 32χρονο να επεκτείνει το συμβόλαιό του (λήγει τον Ιούνιο του 2019), ώστε να είναι σε θέση να τον πουλήσει εκείνη την περίοδο και να αποκομίσει οικονομικό όφελος. Ως φαίνεται, οι δύο διοικήσεις βρήκαν κάποιου είδους συμβιβασμό.

Ο  Καρνέζης προορίζεται για το ρόλο του αναπληρωματικού στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας, ενώ αναμένεται να αποτελέσει και τον μέντορα του Μέρετ. Η Νάπολι δείχνει να πιστεύει πολύ στον 21χρονο και ο βασικός λόγος για τον οποίο επιμένει πολύ στην απόκτηση (και) του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, είναι οι διαδοχικοί τραυματισμοί που έχουν ταλαιπωρήσει τον Ιταλό γκολκίπερ.

Στην ιταλική ομάδα εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις για τη διαδοχή των Πέπε Ρέινα και Λουίτζι Σέπε, οι οποίοι πηγαίνουν σε Μίλαν και Σασουόλο αντίστοιχα, όπως εκείνες των Αλφόνς Αρεολά, Ρουί Πατρίσιο, Πετρ Τσεχ, Μάτια Πέριν και Μπερντ Λένο, ωστόσο κατέληξαν στο «πακέτο» των παικτών της Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ