Μέντες σε Γιουβέντους : «Ο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει γνώμη»

Μέντες σε Γιουβέντους : «Ο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει γνώμη»

Η Γιουβέντους παρακολουθεί με ανησυχία τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση μεταξύ του Κριστάνο Ρονάλντο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έντονη ανησυχία έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στους ανθρώπους της Γιουβέντους αναφορικά με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τη μία οι φήμες για σφήνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι από την άλλη τα τερτίπια του Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν προβληματίσει τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας.

Όμως, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο εκπρόσωπος της Πορτογάλου επιθετικού, Ζόρζε Μέντες, επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα διαβεβαιώνοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η μόνη ομάδα που ο Ρονάλντο θέλει αυτή τη στιγμή, είναι η Γιουβέντους, απομακρύνοντας έτσι φήμες και δημοσιεύματα, που αναφέρονται σχετικά  με την προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την παρέμβαση του Μέντες, στην Γιουβέντους δείχνουν πιο αισιόδοξοι, ενώ η ιταλική εφημερίδα  αναφέρει  την πεποίθηση ότι το αργότερο έως το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο Πορτογάλος σταρ θα είναι παίκτης της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ