Τόσα θα… τσεπώσει ο Μέντες από την μεταγραφή του Ρονάλντο

Τόσα θα… τσεπώσει ο Μέντες από την μεταγραφή του Ρονάλντο

Ο πασίγνωστος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου παγκοσμίως και η απίστευτη αμοιβή του από τη μεταγραφή του Ρονάλντο, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ο Πορτογάλος Ζόρζε Μέντες, είναι ο Μίδας του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ως μάνατζερ έχει την εταιρεία Gestifute, μέσω της οποία εκπροσωπεί πάρα πολλά από τα αστέρια ή τους ανερχόμενους αστέρες του ποδοσφαίρου.

Μια ματιά στο πελατολόγιό του θα σα πείσει. Παίκτες όπως ο… γνώριμος σε εμάς, Ντάνι Ποντένσε και ονόματα όπως οι Κουαρέσμα, Πέπε, Κοεντράο, Μιράντα, Φαλκάο, Γκαράι, Ρενάτο Σάντσες, Ντι Μαρία, Ντιέγκο Κόστα και Χάμες Ροντρίγκες είναι μερικοί μόνο από τους παίκτες που εκπροσωπεί. Το μεγαλύτερο όμως «περιουσιακό στοιχείο» του, είναι αδιαμφισβήτητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο CR7 αναμένεται μετά από μια… χρυσή 9ετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, να ταράξει τα νερά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αλλάξει τις ποδοσφαιρικές και οικονομικές ισορροπίες με την μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι μπιανκονέρι αναμένεται να δώσουν στη Ρεάλ κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον 33χρονο σούπερ σταρ.

Αυτά όμως τα χρήματα αφορούν μόνο την ομάδα. Πέρα από το παχυλό συμβόλαιο του ίδιο του Πορτογάλου που δεν έχει αποσαφηνιστεί, ο Μέντες για να κλείσει η συμφωνία θα βάλει στην τσέπη του ένα ποσό μεταξύ των 20-25 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος ο ατζέντης του επιβεβαιώνει πως ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν «παίζονται» τέτοια ποσά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ