Αντσελότι σε Ρονάλντο : «Ο Αλέγκρι είναι τέλειος για εσένα»

Αντσελότι σε Ρονάλντο : «Ο Αλέγκρι είναι τέλειος για εσένα»

Ο νέος τεχνικός της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι, φέρεται να έχει ενθαρρύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Ο Κάρλο Αντσελότι συνομίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να συμβουλέψει τον Πορτογάλο επιθετικό σε σχέση με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport. Συγκεκριμένα, η συμβουλή που παρείχε ο Ιταλός τεχνικός της Νάπολι στον 33χρονο έχει να κάνει με τον προπονητή των «μπιανκονέρι», για τον οποίο επισήμανε προς τον Ρονάλντο ότι είναι ιδανικός για να τον αξιοποιήσει το έπακρο. «Είναι ο τέλειος προπονητής για εσένα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αντσελότι, όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Οι Αντσελότι και Ρονάλντο είχαν συνεργαστεί την περίοδο 2013-2015 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, το Μάιο του 2014 οι «μερένγκες» έφτασαν στη 10η κατάκτηση του Champions League στην ιστορία τους, σε μια περίοδο που ο Ρονάλντο είχε αρχίσει να χρησιμοποιείται σε θέση επιθετικού, αντί για εκείνον του εξτρέμ. Εφόσον τελικά ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αντσελότι τη νέα σεζόν στη Serie A, καθώς η ομάδα του Τορίνου και η Νάπολι είναι τα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο Τορίνο έχουν κυκλοφορήσει ήδη φανέλες με το όνομα του Πορτογάλου φορ, ο οποίος φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ ετησίως από ομάδα της Κίνας για χάρη της «μεγάλης κυρίας». Την περασμένη σεζόν ο Ρονάλντο κατέγραψε 44 συμμετοχές και 44 γκολ, ενώ έδωσε το παρόν στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, όπου σε 4 εμφανίσεις πέτυχε 4 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ