Μπρούνο Άλβες : «Ο Ρονάλντο θα θριαμβεύσει στη Γιουβέντους»

Μπρούνο Άλβες : «Ο Ρονάλντο θα θριαμβεύσει στη Γιουβέντους»

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, κλήθηκε να σχολιάσει τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και αποθέωσε τον συμπαίκτη του στην εθνική Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, κλήθηκε να σχολιάσει τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος έχει όλα τα φόντα για να θριαμβεύσει με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Ο συμπαίκτης του 33χρονου φορ των «μερένγκες» στην εθνική Πορτογαλίας τόνισε στην O Jogo πως «ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα θριαμβεύσει και στη Γιουβέντους. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα που να μην μπορεί να πετύχει. Έχει αποδείξει ήδη πως μπορεί να νικήσει σε κάθε χώρα και η Ιταλία δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θα τον στηρίζω, είναι πρεσβευτής της Πορτογαλίας στον κόσμο. Ήμουν δίπλα του σε τόσες μάχες τα τελευταία 12 χρόνια και ξέρω ότι βρίσκει διαρκώς τρόπους να παρακινεί τον εαυτό του. Αυτό είναι σημαντικό όταν αποδέχεσαι μία νέα πρόκληση».

Στο Τορίνο έχουν κυκλοφορήσει ήδη φανέλες με το όνομα του Πορτογάλου φορ, ο οποίος φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ ετησίως από ομάδα της Κίνας για χάρη της «μεγάλης κυρίας». Την περασμένη σεζόν ο Ρονάλντο κατέγραψε 44 συμμετοχές και 44 γκολ, ενώ έδωσε το παρόν στο Μουντιάλ της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, όπου σε 4 εμφανίσεις πέτυχε 4 γκολ.

Όσον αφορά στον 36χρονο Μπρούνο Άλβες, αποχωρεί από τους Ρέιντζερς και έχει συμφωνήσει με την Πάρμα για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ