Ψωνίζει αμυντικό από Ατλέτικο η Γιουβέντους

Ψωνίζει αμυντικό από Ατλέτικο η Γιουβέντους

Ο Ντιέγκο Γοδίν είναι ο μεγάλος στόχος της Γιουβέντους για το κέντρο της άμυνας, ενώ σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται ο Στέφαν Σάβιτς, συμπαίκτης του Ουρουγουανού στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πιστή στην… αγορά της Μαδρίτης φαίνεται να παραμένει η Γιουβέντους που έχει μπει αγριεμένη στο μεταγραφικό παζάρι. Έκανε δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα αλλάζει γειτονιά και στοχεύει την ενίσχυση του κέντρου άμυνας με παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Βέκια Σινιόρα, έχει πρώτο στην λίστα της τον Ντιέγκο Γοδίν. Ο στόπερ της Ατλέτκο έκανε εξαιρετικό τουρνουά με την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ και έχει κατ’ επανάληψη καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην απαιτητική La Liga.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική Tuttosport η Γιουβέντους θέλει τον 32χρονο Γοδίν του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2019 και η ρήτρα του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αν ο Ουρουγουανός παραμείνει όμως πιστός στους ροχιμπλάνκος και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, Νο.2 στη λίστα των Ιταλών είναι ο εκ των παρτενέρ του Γοδίν στην άμυνα των Μαδριλένων, Στέφαν Σάβιτς του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ανέρχεται στα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ