Ο Ζορζίνιο απορρίπτει τη Μάντσεστερ Σίτι για την Τσέλσι

Ο Ζορζίνιο απορρίπτει τη Μάντσεστερ Σίτι για την Τσέλσι

Ανατροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Ζορζίνιο, με τον πρόεδρο της Νάπολι να κάνει λόγο για επιθυμία του Ιταλού μέσου να απορρίψει τη Μάντσεστερ Σίτι για χάρη της Τσέλσι.

Νάπολι και Μάντσεστερ Σίτι είχαν φτάσει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ζορζίνιο στην αγγλική ομάδα, ωστόσο ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι ο Ιταλός μέσος ενδέχεται τελικά να απορρίψει τη Σίτι και να πάει στην Τσέλσι! Ο πρόεδρος των «παρτονοπέι» δήλωσε πως κατέληξε σε συμφωνία με τους «πολίτες» στα μέσα του Ιουνίου και πως δεν σκόπευε να την αθετήσει, όμως επισήμανε ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του Ζορζίνιο, όποια κι αν είναι αυτή.

«Αν για προσωπικούς λόγους τους οποίους δεν θα αναλύσω, ο παίκτης προτιμήσει να ζήσει στο Λονδίνο και όχι στο Μάντσεστερ, θα τον καταλάβω. Αν η Τσέλσι τον πληρώσει καλύτερα, θα το καταλάβω επίσης. Οπότε μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Λαουρέντις σχετικά με το θέμα του Ζορζίνιο.

Παρά ταύτα, τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως πεποίθηση της Σίτι είναι ότι εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι», προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του 26χρονου. Βέβαια, ο τελευταίος έχει αποκτήσει ένα επιπλέον κίνητρο για να επιλέξει την Τσέλσι, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής του στη Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, είναι το απόλυτο φαβορί για την άμεση αντικατάσταση του Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου. Συγκεκριμένα, αυτό που απομένει είναι να καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που υφίσταται στο συμβόλαιο του 59χρονου προπονητή με τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας.

Λόγω (και) αυτού, στους «μπλε» του Λονδίνου επικρατεί χάος όσον αφορά στο θέμα της διαδοχής του Κόντε, αφού παρότι ο βρετανικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την απομάκρυνσή του Ιταλού από την Τσέλσι εδώ και μήνες, εκείνος παρευρέθηκε κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!

Ο Ζορζίνιο πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Νάπολι, όντας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος. Κατέγραψε 33 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε επίσημη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ