Ρονάλντο : Κάθε ένα λεπτό πωλείται φανέλα του

Ρονάλντο : Κάθε ένα λεπτό πωλείται φανέλα του

Απίστευτη η ζήτηση των φίλων της Γιουβέντους για μια φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως κάθε ένα λεπτό πωλείται και μία εμφάνιση με το όνομα του Πορτογάλου σταρ.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγες μέρες με τη Γιουβέντους να έχει ανακοινώσει την απόκτηση του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 έχει τεράστια απήχηση και η μετακόμιση του στους πρωταθλητές Ευρώπης έχει ενθουσιάσει τους φίλους των μπιανκονέρι που τρέχουν να αγοράσουν φανέλα με το όνομα του.

Ο Ρονάλντο έχει ήδη αρχίσει να… εξαργυρώνει τα χρήματα που δαπάνησε η Γιουβέντους για να τον αποκτήσει. Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, το κατάστημα της Γηραιάς Κυρίας στο Μιλάνο πουλάει ανά λεπτό κατά μέσο όρο μια φανέλα του Πορτογάλου με το νούμερο 7.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα TutteJuve, οι ουρές αυξάνονται συνέχεια στην πόρτα των καταστημάτων της ιταλικής ομάδας σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ειδικά το ηλεκτρονικό κατάστημα καταρρέει από μεγάλο αριθμό αιτημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το κόστος της κάθε φανέλας είναι στα 105 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως τα έσοδα της Γιούβε μόνο και μόνο από τις πωλήσεις των εμφανίσεων του Ρονάλντο θα είναι τεράστια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ