«Εκτόξευσε» τα social media της Γιουβέντους ο Ρονάλντο

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρονάλντο στη Γιουβέντους προκάλεσε κύμα νέων followers στα social media της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

«Εκτόξευσε» τα social media της Γιουβέντους ο Ρονάλντο | to10.gr

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους και σε αυτό το χρονικό διάστημα, τα νούμερα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, στα social media, εκτοξεύτηκαν!

Πιο συγκεκριμένα στο instagram έχουν προστεθεί περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια followers. Λίγο μικρότερος είναι ο αριθμός του twitter με 1,1 εκατ., ενώ στο Facebook έχουν υπάρξει περισσότεροι από 500.000 νέα «likes» στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αντίθετα απώλειες κατέγραψε στα social media η πρώην πλέον ομάδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ καθώς μέσα σε ένα 24ωρο η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε σχεδόν 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Twitter.

Πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου άσου, η Ρεάλ αριθμούσε 32 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και μετά την ανακοίνωση οι ακόλουθοι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι λίγο πάνω από τα 31 εκατομμύρια, δείγμα της επιρροής του Ρονάλντο στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.