Ντρογμπά : «Η επιλογή του Ρονάλντο είναι τέλεια»

Ντρογμπά : «Η επιλογή του Ρονάλντο είναι τέλεια»

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι ενθουσιασμένος με τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και στήριξε απόλυτα τον Πορτογάλο σταρ για την επιλογή του.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα και δη στους μπιανκονέρι. Επίσης ο Ιβοριανός πρώην επιθετικός της Τσέλσι αποκάλυψε ότι και ο ίδιος ήταν πολύ κοντά σε σύλλογο της Ιταλίας.

«Πολλοί λένε ότι θα έπρεπε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ίσως για οποιονδήποτε άλλον πρωταθλητή στα 33 του, αυτό θα ήταν το σωστό. Η Ρεάλ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με φιλοδοξίες πάντα στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά είναι κάποιος που χρειάζεται κίνητρο και στην ηλικία που βρίσκεται θέλει νέες προκλήσεις», δήλωσε ο Ιβοριανός επιθετικός στην εφημερίδα «La Stampa».

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε ότι και ο ίδιος ήταν πολύ κοντά σε ομάδα της Serie A:  «Ήταν μια τέλεια, θαυμαστική και πολύ καλή επιλογή, την οποία πήγα να κάνω και εγώ. Νόμιζα ότι θα πήγαινα σε μια ομάδα της Ιταλίας, απέμεναν μόνο οι λεπτομέρειες, αλλά μετά όλα χάλασαν. Μη με ρωτήσετε ποιος σύλλογος ήταν, δεν υπάρχει νόημα να ανοίξουμε αυτό το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν κάτι παραπάνω από μία πρόταση και ενδιαφερόμουν πολύ, άρα καταλαβαίνω τελείως τη θέληση του Κριστιάνο να πάει στη Serie A», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ