Ντε Λαουρέντις για Ντι Μαρία – Μπενζεμά : «Γιατί να πάρω δύο γέρους;»

Ντε Λαουρέντις για Ντι Μαρία – Μπενζεμά : «Γιατί να πάρω δύο γέρους;»

Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις ξέσπασε σχετικά με τις μεταγραφικές φήμες που αφορούν στη Νάπολι, χαρακτηρίζοντας «γέρους» τους Μπενζεμά και Ντι Μαρία, και τονίζοντας πως ο Καβάνι θα χρειαστεί να ρίξει το μισθό του κατά το ήμισυ, αν θέλει να μεταγραφεί στην ιταλική ομάδα.

Η Νάπολι αντικατέστησε τον Μαουρίτσιο Σάρι με τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της, ενώ εν συνεχεία απέκτησε τους Άλεξ Μέρετ, Ορέστη Καρνέζη, Σιμόνε Βέρντι και Μάριο Ρουί, και πούλησε τον Ζορζίνιο στην Τσέλσι. Μετά την έλευση του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου στον πάγκο των «παρτονοπέι», έχουν ακουστεί στα διεθνή ΜΜΕ αρκετοί ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας για την ιταλική ομάδα, μεταξύ των οποίων οι Άνχελ ντι Μαρία, Έντινσον Καβάνι, Καρίμ Μπενζεμά και Ράνταμελ Φαλκάο.

Σε αυτά τα δημοσιεύματα ήρθε να απαντήσει ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ξεσπώντας σε δηλώσεις του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Kiss, αφότου οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνουν τη συνέντευξη απαντώντας υπό τη μορφή «σωστό ή λάθος». Ο 69χρονος παράγων χαρακτήρισε «γέρους» τους δύο εξ αυτών Ντι Μαρία και Μπενζεμά, ενώ για τον Φαλκάο ανέφερε πως «δεν σκοράρει πλέον» και τόνισε πως το σενάριο για τον Καβάνι θα αποκτήσει ρεαλιστική υπόσταση μόνο σε περίπτωση που ρίξει το μισθό του κατά το ήμισυ, προκαλώντας με τον τρόπο του τον Ουρουγουανό φορ.

Για τα δημοσιεύματα που συνδέουν τη Νάπολι με τους Ντι Μαρία και Μπενζεμά: «Πολύ λάθος. Είμαι έκπληκτος, διότι ο υπεύθυνος της Corriere dello Sport είναι έμπειρος και έχω να ευχηθώ μόνο καλά πράγματα για εκείνον. Υπάρχει μια συμφωνία ανάμεσα σε εμένα και τον Αντσελότι. Με όλο το σεβασμό, γιατί να πάρω αυτούς τους δύο γέρους; Δεν χρειάζεται να ικανοποιήσω τους οπαδούς. Τους σέβομαι, αλλά χρειάζεται να μείνουν ήρεμοι και να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τον Καβάνι: «Παίρνει 2.000.000 ευρώ κάθε δύο μήνες. Είναι σπουδαίος, αλλά δεν νομίζω ότι θα μειώσει το μισθό του. Αν ο Καβάνι με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι είναι εντάξει να μειωθεί ο μισθός του στο μισό και ταιριάξει στην οικονομική δομή της Νάπολι, τέλεια. Ωστόσο, κανείς δεν κάνει θυσίες μπροστά στο Θεό των χρημάτων. Δεν νομίζω ότι ο Έντινσον μπορεί να κάνει τέτοια υποχώρηση. Είναι κάτι που γεννήθηκε από την αγάπη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα συμβεί».

Για τον Φαλκάο: «Λάθος! Δεν σκοράρει πλέον, είναι ψεύτικα νέα».

Για το αν θα γίνουν, τελικά, άλλες μεταγραφές: «Ο Αντσελότι πρέπει να προσαρμοστεί. Θα δούμε τι θα μας πει και μετά θα έχουμε άλλες 20 μέρες για να κάνουμε κάτι αν χρειαστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ