Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για Πιάνιτς η Σίτι

Ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για Πιάνιτς η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να κάνει μία μεγάλη πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Πιάνιτς. Οι Άγγλοι βρίσκονται στο κυνήγι του Βόσνιου από την αρχή του καλοκαιριού,

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μιραλέμ Πιάνιτς και φέρεται να είναι έτοιμοι να δαπανήσει 100 εκατ. ευρώ για να δελεάσει τη Γιουβέντους.

Ο Βόσνιος μέσος έχει συνδεθεί με τους πρωταθλητές Αγγλίας από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιταλικής «Tuttosport», η Γιούβε έχει ήδη απορρίψει μία πρόταση των «σίτεζεν» ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Η Αγγλική ομάδα πλέον επανέρχεται με τα διπλάσια χρήματα στην προσπάθεια της να ντύσει στα γαλάζια τον διεθνή Βόσνιο. Η κατάσταση όμως τώρα είναι τελείως διαφορετική, καθώς οι «μπιανκονέρι» έχουν στις τάξεις τους των Κριστιάνο Ρονάλντο και οι στόχοι της έχουν μεγαλώσει. Παρά τη «γενναία» αύξηση στην πρόταση της Σίτι, δύσκολα η Γιουβέντους θα επιλέξει να αποδυναμωθεί.

Οι τελευταίες φήμες στην Ιταλία δίνουν άλλη μία πτυχή στο ενδιαφέρον των Βρετανών. Αυτές οι φήμες μιλούν για τεχνητό ενδιαφέρον της Σίτι, ώστε ο νέος ατζέντης του Πιάνιτς, Φάλι Ραμαντάνι, να ζητήσει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ