Ρόμα : Ψάχνει να καλύψει το κενό του Άλισον

Ρόμα : Ψάχνει να καλύψει το κενό του Άλισον

Η Ρόμα μετά την πώληση του βασικού της τερματοφύλακα στη Λίβερπουλ, έχει βγει στην αγορά για να τον αντικαταστήσει. Πρώτος στόχος φαίνεται να είναι ο Πετρ Τσεχ

Μετά τη μεταγραφή ρεκόρ του Άλισον στη Λίβερπουλ, η Ρόμα ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του με… γεμάτο πορτοφόλι. Ο νούμερο ένα στόχος των Ρωμαίων φαίνεται να είναι ο Πετρ Τσεχ της Άρσεναλ.

Η Ρόμα πέρσι κατάφερε να καλύψει το κενό του Βόιτσεχ Σέζνι που πήγε στη Γιουβέντους, με τον Βραζιλιάνο Άλισον. Φέτος καλείται να κάνει το ίδιο αλλά με αρκετά περισσότερα χρήματα.

Έχουν στρέψει τα μάτια τους προς το Λονδίνο και την Άρσεναλ, επιθυμώντας την απόκτηση του Πετρ Τσεχ. Στη Ρώμη θεωρούν ότι ο Τσέχος γκολκίπερ είναι ο ιδανικός για να συμπληρώσει τη νεανική άμυνα της ομάδας και με την κλάση του να σφραγίσει το κενό που άφησε ο Άλισον Μπέκερ.

Στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ, ο Ουνάι Έμερι ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτηση του Μπρεντ Λένο και η επιθυμία του εισακούστηκε. Πλέον με δύο πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες ο ανταγωνισμός για τη θέση «1» στους «κανονιέρηδες» είναι τεράστιος. Τα ρεπορτάζ στη Βρετανία γέρνουν προς τον Γερμανό ψς τη βασική επιλογή κυρίως λόγω της ηλικίας του. Ωστόσο ο Τσεχ δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Όλο το καλοκαίρι το ξόδεψε σε προπονήσεις για να κρατηθεί σε φόρμα.

Ο Ισπανός προπονητής των Λονδρέζων έχει δηλώσει ότι δεν έχει αποφασίσει τον βασικό για τη νέα σεζόν κι ότι αυτό θα κριθεί από τις προπονήσεις.

Η Ρόμα θέλει να πιέσει τις καταστάσεις ώστε να αποκτήσει τον Τσεχ και με τα λεφτά που διαθέτει μπορεί να δελεάσει την Άρσεναλ.

Τέλος έχει γραφτεί ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση του Τιμπό Κουρτουά από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μπλε» θα κοιτάξουν να φέρουν πίσω στο Στάμφορντ Μπριτζ τον Πετρ Τσεχ. Η Άρσεναλ όμως θα προτιμούσε να δώσει τον τερματοφύλακα της εκτός Αγγλίας, παρά σε έναν άμεσο αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ