«Αρνήθηκε 100 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί η Νάπολι»

«Αρνήθηκε 100 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί η Νάπολι»

Σύμφωνα με δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είπε «όχι» σε πρόταση 100 εκατ. ευρώ από ομάδα της Premier League.

Η Νάπολι μετά την περσινή αποτυχία της έχει μπει σε φάση αναδόμησης. Ο Μαουρίτσιο Σάρι, τεχνικός των παρτενοπέι πήγε στην Τσέλσι και πήρε μαζί του τον «εγκέφαλο» της ομάδας, Ζορζίνιο. Έφυγε και ο Τζακερίνι (Κιέβο) όπως και ο επί σειρά ετών βασικός τερματοφύλακας, Πέπε Ρέινα (Μίλαν).

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως η Νάπολι… ξεπουλάει. Με τον Ανσελότι στα ηνία της ομάδας, το καμάρι του ιταλικού νότου αναμένεται να βασιστεί σε έναν κορμό παικτών όπως οι Χάμσικ, Καγεχόν, Ινσίνιε, Χισάι, Ντιαβαρά και Κουλιμπαλί. Παίκτες που πολύ δύσκολα θα παραχωρήσει. Και δεν το λέμε θεωρητικά.

Όπως προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα, ο… τρελός πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αρνήθηκε πρόταση 100 εκατ. ευρώ για τον Καλιντού Κουλιμπαλί από Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας πως είναι από τους παίκτες που δεν είναι υπό παραχώρηση έναντι οποιουδήποτε ποσού. Μένει να δούμε τελικά αν ισχύει η φράση «ο καθένας έχει την τιμή του», ή βρέθηκε άνθρωπος που θα την… αψηφίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ