Ντάβιντς και Τρεζεγκέ ήταν παρόντες στη σημερινή προπόνηση της Γιουβέντους

Ντάβιντς και Τρεζεγκέ ήταν παρόντες στη σημερινή προπόνηση της Γιουβέντους

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ και ο Έντγκαρ Ντάβιντς βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση της Γιουβέντους στις ΗΠΑ. Οι «μπιανκονέρι» θα αγωνιστούν αύριο με την Μπενφίκα για το International Champions Cup.

Η Γιουβέντους αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου θα δώσει φιλικά προετοιμασίας στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Η σημερινή προπόνηση της Γιουβέντους έκρυβε μία έκπληξη για τους παίχτες των Γιουβεντίνων και για το κοινό που την παρακολούθησε. Παρόντες στην προπόνηση των «μπιανκονέρι» σήμερα ήταν οι παλαιοί σταρ της ομάδας, Νταβίντ Τρεζεγκέ και Έντγκαρ Ντάβιντς.

Οι δύο θρύλοι της Γιουβέντους έβγαλαν και την σχετική selfie βέβαια, με φόντο το καταπράσινο τοπίο γύρο από το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται η Γιουβέντους.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στους πρωταθλητές Ιταλίας από το 2000 μέχρι και το 2004, όταν και αποχώρησε ο Ολλανδός μέσος.

Ο γεννημένος στο Σουρινάμ, Ντάβιντς, είναι δημιούργημα της ακαδημίας του Άγιαξ κι έχει μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ της δεκαετίας του 90 και όχι μόνο, άλλωστε το παρατσούκλι «πίτμπουλ» μπορεί να περιγράψει πολλά για τον τρόπο που αγωνιζόταν. Με την Γιουβέντους αγωνίστηκε από το 1997 μέχρι το 2004 και πανηγύρισε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 1 Ιντερότο. Δύο φορές έφτασε στον τελικό του Champions League αλλά και στους δύο τελικούς έφυγε με χαμηλωμένο κεφάλι.

Πρώτη φορά ήταν το 1998 όταν η Γιουβέντους αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Άμστερνταμ Αρένα». Η «Βασίλισσα» είχε κατακτήσει το τρόπαιο με ένα γκολ του Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς στο 66’ και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2003 όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν στον Ιταλικό «εμφύλιο» του «Ολντ Τράφορντ». Το 0-0 ήταν το σκορ μετά από 120 λεπτά αγώνα και η Μίλαν είχε κατακτήσει το Champions League με 3-2 στα πέναλτι.

Ο Τρεζεγκέ από την άλλη, αγωνίστηκε στη Γιούβε για 10 χρόνια, από το 2000 έως το 2010. Με τη φανέλα της πέτυχε 138 γκολ στη Σέριε Α κι αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που έπαιξαν στην ομάδα. Mε τους «μπιανκονέρι» κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 Σούπερ Καπ.

Έχει κατακτήσει κι άλλον ένα τίτλο με τη Γιουβέντους, ο οποίος δεν είναι κάτι σημαντικό στην ιστορία του συλλόγου, αλλά σίγουρα μνημονεύεται από τους τιφόζι της ομάδας. Ο Τρεζεγκέ δεν αποχώρησε από την ομάδα όταν εκείνη υποβιβάστηκε στη Σέριε Β εξ αιτίας του σκανδάλου των στημένων αγώνων και πανηγύρισε τον τίτλο του Πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας το 2007.

Tέλος ήταν κι εκείνος παρών στον τελικό του «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μίλαν και δυστυχώς για εκείνον ήταν ένας από αυτούς που αστόχησαν στα πέναλτι με αποτέλεσμα να φτάσει στην πυγή και να μην πιει νερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ