Αλέγκρι για Ρονάλντο : «Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό»

Αλέγκρι για Ρονάλντο : «Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους για την ευφορία που υπάρχει στη Γιουβέντους λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Γιουβέντους εξακολουθεί να επικρατεί ενθουσιασμός για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έσπευσε να χτυπήσει το «καμπανάκι», υπογραμμίζοντας πως η πολλή ευφορία δεν κάνει καλό και πως θα πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι προσεκτικοί, γιατί, όπως είπε, αναμένεται δύσκολη σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: «Ο Κριστιάνο έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά. Πρέπει, όμως, να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό. Αυτή η χρονιά θα είναι δυσκολότερη από τις άλλες. Οι αντίπαλοι θα είναι περισσότερο επιθετικοί επειδή έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια και τώρα, έχουμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως είναι αυτός. Θα το αποδεχτούν, αλλά επιπρόσθετα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο».

Όσο για το ρόλο του Ρονάλντο είπε: «έχω μιλήσει ήδη μαζί του και του είπα πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι για το γεγονός ότι επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας. Για έρθει και η ώρα κατά την οποία θα μιλήσουμε και για το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ